## **North Area Panel Agenda**

Wednesday 18<sup>th</sup> August 2021 19:00-21:00

Meeting will be open 15 minutes before start. Anyone requiring help joining the meeting can contact the Community Engagement Team for assistance.

<b>1</b> 19:00-19:05	Welcome Apologies & Introductions, 5 minutes	Verbal
<b>2</b> 19:05-19:20	Actions and minutes from Previous Meeting 15 Minutes	
<b>3</b> 19:20-19:25	Chairs Communications 5 minutes	Verbal – Chair
<b>4</b> 19:25-19:30	Introduction to CIIr Zoë John	Cllr Zoe John
<b>5</b> 19:30-20:10	Responses to Residents Questions 40 Minutes	Answers to Residents Questions
BREAK 5 minutes		
<b>6</b> 20:15-20:45	Housing Committee Workplan Progress Update and Housing Performance Report Quarter 1 2021/22	Verbal + Report Attached Housing Leadership Team member attending.
<b>7</b> 20:45-20:50	Positive Community News 5 Minutes	Verbal Tenant representatives
<b>8</b> 20:50-21:00	AOB 10 minutes	Verbal
- End -		